ILMAINEN toimitus Iso-Britanniassa | EU-tilaukset toimitettuna, tulli maksettu

  • Kirjaudu
Haku

Tietosuojalauseke

Arvostamme yksityisyyttäsi ja otamme vastuumme tietojesi suojaamisesta erittäin vakavasti. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten toimimme Tovi Sorga kerätä ja käyttää henkilötietojasi käyttämällä verkkosivustoamme ja/tai tilaamalla uutiskirjeemme, kilpailumme tai muu markkinointitoiminta. 

www.tovisorga.com omistaa Tovi Sorga Oy Tovi Sorga Ltd on rekisterinpitäjä, joka vastaa henkilötiedoistasi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, henkilötietojesi käytöstä tai asioinnistasi verkkosivustollamme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@tovisorga.com.

Reg Co. nro 09965575
Rekisteröity toimisto: Tovi Sorga Oy, Bourne Mills, London Road, Stroud, GL5 2TA, Iso -Britannia

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun vierailet tai teet ostoksen osoitteessa www.tovisorga.com ("Sivusto").

 

HENKILÖTIEDOT JOITA KERÄÄMME

Kun vierailet Sivustoa, keräämme automaattisesti tietyt tiedot laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimesta, IP-osoitteesta, aikavyöhykkeestä ja joistakin laitteeseen asennetuista evästeistä. Lisäksi, kun selaat Sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita tarkastelet, mistä sivustot tai hakutermit viittaavat sivustoosi, sekä tietoja siitä, miten käytät sivustoa. Viitataan automaattisesti kerättyihin tietoihin "Laitetiedot".

Keräämme laitteen tiedot seuraaviin tekniikoihin:

  • Evästeet ovat datatiedostoja, jotka on sijoitettu laitteellesi tai tietokoneellesi ja sisältävät usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Lisätietoja evästeistä ja evästeiden poistamisesta käytöstä on osoitteessa http://www.allaboutcookies.org.
  • "Lokitiedostot" seuraavat sivustolla tapahtuvia toimintoja ja kerää tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppisi, Internet-palveluntarjoajasi, viittaus- / poistumissivut sekä päivämäärä- ja aikaleimat.
  • ”Web-majakat”, “tunnisteet” ja “pikselit” ovat elektronisia tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja sivuston selailusta. 

Lisäksi kun teet ostoksen tai yrität tehdä ostoksia Sivuston kautta, keräämme sinulle tiettyjä tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteen, toimitusosoitteen, maksutietojen (mukaan lukien luottokorttien numerot), sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja kutsumme "Tilaustiedot".

Voimme myös kerätä tietoja sinusta, kun:

  • Tilaa tai tilaa uutiskirjeemme;
  • Valitse asiakaskyselyidemme täyttäminen, palautteen antaminen tai kilpailuihin osallistuminen.
  • Yhteystiedot Tovi Sorga sähköpostitse, puhelimitse tai postitse;
  • Täytä kaikki lomakkeet liiketoimia, työllisyyttä tai muita tarkoituksia varten.

Kun puhumme tämän tietosuojakäytännön "Henkilökohtaisista tiedoista", puhumme sekä laiteinformaatiosta että tilaustiedoista.

Käyttämällä verkkosivustoasi (vierailija) suostut antamaan kolmansille osapuolille mahdollisuuden käsitellä IP-osoitteesi, jotta voit määrittää sijaintisi valuutan muuntamista varten. Suostut myös siihen, että kyseinen valuutta tallennetaan selaimen istunnon evästeeseen (väliaikainen eväste, joka poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimesi). Teemme tämän, jotta valittu valuutta pysyy valittuna ja johdonmukaisena verkkosivustomme selaamisen aikana, jotta hinnat voivat muuttua (vierailijasi) paikalliseksi valuutaksi.

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme yleisesti keräämiemme tilaustietoja kaikkien Sivuston kautta tehtyjen tilausten täyttämiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, lähetysten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi käytämme näitä tilaustietoja:

  • Kommunikointiin kanssasi
  • Varmistaaksemme tilausten laillisuus
  • Kun olet antanut meille luvan lähettää teille uutiskirjeitämme, lähetämme teile tietoa uusista tuotteistamme, alennuksistamme ja muuta markkinointiin liittyvää infoa.

Käytämme apuna keräämämme laitetietoa, jotta voimme selvittää potentiaaliset riskit ja petokset (erityisesti IP-osoitettasi) ja yleisemmin parantaa ja optimoida sivustoamme. Tästä esimerkkinä, tuottamalla analyysejä siitä, miten asiakkaamme selailevat ja toimivat sivustollamme ja arvioida markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä.

Lupaasi saatamme myös säilyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, ostoasetuksiasi ja tapahtumasi tietoja:

  • Pitää sinut ajan tasalla sähköpostitse, postitse, sosiaalisessa mediassa tai muilla digitaalisilla tavoilla sinulle tärkeistä tuotteista ja palveluista;
  • Ylläpitää ja päivittää tilitietosi, kuten osoitteen, tilaustietojen tai markkinointiasetusten muutos;
  • Ylläpitää, parantaa ja räätälöidä verkkosivustoamme, uutiskirjeitä ja markkinatutkimuksia varmistaaksemme, että sinulle esitetään olennaisinta sisältöä.
  • Anna sinulle tietoja palkinnoista, kuponkeista, alennuksista tai kilpailuista.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Jaamme henkilötietosi kolmansien osapuolten kanssa auttaaksemme sinua käyttämään henkilötietojasi yllä kuvatulla tavalla. Käytämme esimerkiksi Shopifyä verkkokaupan tehostamiseen:

Käytämme myös Google Analyticsia ymmärtääksemme, miten asiakkaamme käyttävät Sivustoa:

Käytämme toimituskumppaneita auttaaksemme sinua toimittamaan tilauksesi sinulle.

Jos olet rekisteröitynyt tai ottanut vastaan ​​suoramarkkinoinnin, käytämme sähköpostipalveluntarjoajia auttaaksemme sinua lähettämään asiaankuuluvia sähköpostiviestejä.

Joskus saatamme järjestää yhteisen kilpailun tai yhteistyöhön perustuvan markkinointitoiminnan, jossa saattaa olla mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä muihin valittuihin kolmansiin osapuoliin. Tällaisissa olosuhteissa pyydämme sinulta nimenomaisesti, haluatko osallistua yhteiseen viestintään ja antaa sinulle linkin kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöön, jotta voit päättää, haluatko, että he ottavat sinuun yhteyttä. Jos päätät aktiivisesti ottaa tämän käyttöön, kyseinen kolmas osapuoli on rekisterinpitäjä kaikista heidän toimistaan, joihin olet suostunut.

Joissain tapauksissa, kuten esimerkiksi petoksen yrityksessä voimme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille Suomen rikoslain puitteissa, mikäli tilanne sitä vaatii.

 

KÄYTTÖKOHTAINEN MAINOSTUS

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestejä, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisätietoja siitä, miten kohdistettu mainonta toimii, saat vierailemalla Verkkoilmoitus-aloitteen (NAI) opetussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit hylätä kohdistettua mainontaa käyttämällä alla olevia linkkejä:

että

Lisäksi voit luopua joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaalissa osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

 

LAITETIETOJEN JÄLJITTÄMINEN

Huomaa, että emme muuta sivuston tietojen keräämistä ja käytäntöjä, kun näemme Do Not Track -signaalin selaimestasi.

OIKEUDET

Jos olet Euroopan asukas, sinulla on oikeus tietää, miten käytämme tietojasi. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, otathan meihin yhteyttä.

Lisäksi, jos asut Euroopassa, huomaamme, että käsittelemme tietojasi täyttääkseen mahdollisesti kanssasi voimassa olevia sopimuksia (esimerkiksi jos teet tilauksen Sivuston kautta) tai muuten yllä mainittujen laillisten liiketoimintaetujemme puolesta. Huomaa lisäksi, että tietosi siirretään Euroopan ulkopuolelle, myös Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.

TILAUSTIETOJEN ARKISTOINTI

Kun teet tilauksen sivuston kautta, pidämme tilaustietojasi Suomen kirjanpitolain määräämän ajan. 

Emme säilytä tietojasi pidempään kuin on tarpeen tässä käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Huomaa, että erityyppisiä tietoja koskevat eri säilytysajat. Kun tiedot saavuttavat hävityspäivänsä, ne poistetaan järjestelmistämme, tuhotaan fyysisesti tai poistetaan käytöstä, jos niitä ei poisteta pysyvästi.

KLARNA

Klarna Bank AB (publ) ("Klarna") käyttää evästeitä tunnistaakseen käyttäjän laitteen tarjotakseen henkilökohtaista mainontaa Klarna -tuotteille, kun käyttäjä seuraavan kerran selaa kauppiasivustoa, joka tarjoaa Klarna -tuotteita, ja analyysitarkoituksiin.

Pysyvät markkinointi- ja analytiikkaevästeet

Nämä evästeet sisältävät yksilöllisen käyttäjätunnuksen, jonka avulla Klarna voi tunnistaa käyttäjän laitteen seuraavan kerran, kun käyttäjä palaa kauppiaalle, joka käyttää Klarnan palveluita. Nämä ovat pysyviä evästeitä, joita säilytetään laitteessa enintään 540 päivän ajan viimeisestä Klarna -vuorovaikutuksesta lukien tai kunnes ne poistetaan ja sallivat Klarnan (i) näyttää henkilökohtaista Klarna -tuotteiden markkinointia, mukaan lukien luottotarjoukset käyttäjälle ja (ii) analysoimaan käyttäjän käyttäytymistä.
Yhdistämällä laitteen evästeeseen tallennetun yksilöllisen käyttäjätunnuksen Klarnan käyttäjään liittyviin tietoihin Klarna pystyy tunnistamaan kyseisen laitteen käyttäjän. Klarnan evästeiden avulla keräämiä tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille.


Käyttäjän suostumus ja suostumuksen peruuttaminen

Evästeiden asettaminen markkinointitarkoituksiin edellyttää käyttäjän suostumusta, joka on hankittava ennen evästeiden asettamista käyttäjän laitteelle. Lisäksi selain tai laite sallii käyttäjän usein muuttaa evästeiden käytön asetuksia. Lisätietoja asetusten säätämisestä on laitteen viitetietojen selaimessa ja osoitteessa aboutcookies.org.

Tietoa henkilöstä Klarna

Klarna Bank AB (publ) on Ruotsin tietosuojalainsäädännön alainen, ja se on rekisterinpitäjä käsitellessään henkilötietoja edellä kuvatulla tavalla. Klarnalla on tietosuojavastaava ja tiimi, joka koostuu henkilötietojen asiantuntijoista. Klarnalla on myös asiakaspalvelutiimi, joka käsittelee henkilötietoihin liittyviä kysymyksiä. Voit ottaa yhteyttä Klarnaan sähköpostitse dataskydd@klarna.se. Käy osoitteessa www.klarna.com saadaksesi lisätietoja Klarnasta ja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

MUUTOKSET

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa tietosuojakäytäntöämme, mikäli tilanteemme sitä vaatii. Nämä syyt voivat mm. olla operatiivisia, oikeudellisia tai lainsäädännöllisiä syitä.

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tovisorga.com tai sähköpostitse alla annettujen tietojen avulla:

 

Tovi Sorga

[Re: Privacy Compliance Officer]

Tovi Sorga Oy, Bourne Mills, London Road, Stroud, GL5 2TA, Iso -Britannia

Viimeksi päivitetty: 5th saattaa 2021

Haku